A babakocsi kiválasztása sem könnyű feladat!

Mostanában érdekes hobbikról hallok. Ide tartozik a paramotorozás is. Én nem szeretek repülni, kicsit tériszonyom van, így akkor sem nézek ki az ablakon, amikor repülünk valahova. Tehát ebből adódik, hogy a paramotorozás sem az én hobbim. Hanem a páromé. Egyszer kipróbálta, akkor nagyon tetszett neki és úgy gondolta, hogy néha-néha eljár majd és paramotorozni fog.

Van egy klub, ahova azok járnak legfőképp, akik paramotorozni szoktak, itt ismertük meg pár évvel ezelőtt Jánost és Ritát is, akik azóta nagyon jó barátaink lettek. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, gyakran összejárunk és elmegyünk valahova. Akár moziba, akár strandra, sőt, néha nyaralni is együtt járunk.

Tavaly Ritáéknál bővült a család, hatalmas volt az öröm. Kisfiú lett, a Barnabás nevet kapta. Azóta Jánosék nem nagyon járnak paramotorozni, tekintve, hogy idejük sem lenne, illetve most már még jobban meg kell gondolni, mire költenek. Már a terhesség alatt is ment a matekozás, mire mennyit kell félretenni, hiszen a babavállalással együtt jár az is, hogy rengeteg mindent meg kell venni a babának. Jánosék jómódúak, ezzel nincsen gondjuk, sosem volt, viszont ők nem az a házaspár, akik csak szórják ki a pénzt az ablakon. Amikor megismerkedtünk velük, ez is fontos volt a számomra, hogy ne olyan emberekkel legyek körbevéve, akik csak úgy szórják a pénzüket, mert megtehetik. Szóval ezzel kapcsolatban is nagyon megtaláltuk az összhangot.

Tehát eléggé kellett matekozni, kiszámolni, hogy mi mennyibe kerül, utánajárni a dolgoknak és még sorolhatnám. Azért gondoltam fontosnak megemlíteni a Ritáékkal való barátságunkat, mert ebben a folyamatban sokszor kérték a mi segítségünket is és most, hogy a párommal mi is babát várunk, tudom, hogy hol érdemes babakocsit vásárolni. A babakocsigyár nagyon nagy kínálattal rendelkezik, egyik babakocsi szebb a másiknál. Igaz, árban különböznek, de a leírások alapján pontosan lehet tudni, hogy melyik babakocsi mit tud.

Annyira szépek, én személy szerint választani sem tudok. Legszívesebben mindegyikből vennék egyet. Kivéve az ikerbabakocsikból, arra nincs szükségem, csak egy babát várok. De a viccet félretéve tényleg bajban vagyok, mert fogalmam sincs, melyiket válasszuk. A cég egyébként nagyon megbízható, nekem pozitívum az is, hogy van egy barátom, akik tőlük vásároltak, szóval biztos, hogy innen fogok babakocsit venni, csak lassan ideje lenne eldöntenünk, melyik legyen.

A honlapon megtalálható a nyitva tartás is, tehát bármikor be lehet menni hozzájuk, amikor az embernek kedve szottyan, mivel eléggé tág időintervallumban vannak nyitva, így ez megkönnyíti a mi helyzetünket is. Emellett pedig szerviz is, így ha valami elromlik, esetleg a garanciával kapcsolatban kellene nekünk ügyintézés majd, akkor nem kell máshova mennünk, ők tudnak benne segíteni.

babakocsigyárProfi céggel van dolgunk, ez nem vitás. Nagyon tetszik a weboldaluk is, órákig tudok böngészni és nézelődni anélkül, hogy megunnám. Ráadásul a babakocsik mellett még egy kis videó is van arról, hogyan kell őket szétszedni és újból összerakni, így aztán ez sem okoz gondot.

Beszéltem a minap Ritával is, megkértem, hogy segítsen nekem, mondja el a véleményét, hogy neki melyik tetszik a legjobban, függetlenül attól, hogy ők melyiket vették. Most, hogy paramotorozni sem jár egyikünk sem, és mindenféle vagány hobbikkal felhagytunk egy időre, megváltozott a napirendünk is, és a szabadnapjainkban is teljesen más dolgokat csinálunk már. A párom már beszélt is Janival, hogy majd segít kifesteni a babaszobában. Izgalmas időszak előtt állunk.