Jó tipp a fiam születésnapjára

Van egy új hobbim. Beléptem a Paramotor szövetségbe. Ez egy nagyon érdekes sport, tele kihívásokkal és érdekes élményekkel, de igazán nem erről akarok most beélni. Sokkal inkább arról, hogy milyen szuper embereket ismertem itt meg, és milyen nagyszerű tanácsokat kapok. A sporttársaim közül, ahány ember, annyi féle mindennel foglalkozik, és annyi különböző élethelyzetből jön. Vannak örök agglegények és disco lady-k, vannak családosok, és olyanok is, akik már nagyszülők.

Bevallom, én is a családos tábort erősítem, és ebből adódóan a hasonló élethelyzetben lévőkkel beszélgetek többet. Például a múltkor szülinapja volt a kisfiamnak, és nagyon tanácstalan voltam, hogy mit és hol vegyek neki. Már szinte mindene megvan, és olyan dolgot akartam neki venni mindenképpen, ami hasznos, és amitől fejlődik, nem valami felesleges marhaság, amit megun egy hét alatt, de nem jutott eszembe semmi, és a neten sem találtam olyat, ami igazán tetszett volna. Kigondoltam, hogy megkérdezem a sporttársaimat, hátha nekik van valami szuper ötletük, amivel segíthetnek nekem megtalálni a tökéletes ajándékot.

Végül is, így is lett, hiszen Margit, akinek már 6 unokája van, nagyon képben van a dolgokkal, és elmesélte, hogy az ő hasonló korú unokájának, mint az én kisfiam, Supermag játékot vett a szülinapjára. Ez egy nagyon érdekes építős játék, ami a mágnesességen alapul, így nagyon könnyen fejlődnek és tanulnak tőle a gyereke, és még élvezetes is, mert szuper dolgokat lehet belőle építeni. Elmesélte, hogy mikor megvette az unokájának, ők is egy egész napon keresztül játszottak vele, szinte fel sem álltak, és az unokája azóta is imádja ezt a játékot.

Már csak az volt a kérdés, hogy honnan lehet ezt a játékot a legegyszerűbben beszerezni. Nekem szinte fóbiám van a plázáktól, meg a nagyobb boltoktól, így az szóba sem jöhetett, hogy bemenjek egy ilyen nagy üzletbe. Az esetek többségében szeretek internetről vásárolni, de nagyon nehéz megbízható weboldalt találni, ahonnan pontosan azt és úgy hoznak ki, amit az ember kiválasztott. Szerencsére Margit is az internetről rendelte meg, így már az is ismertté vált, honnan szerezhető be a Supermag játék. Hazamentem, és utána is néztem rögtön ennek a csoda játéknak és a csoda webshopnak. Szerencsére minden úgy volt, ahogy Margit mondta. Nagyon szuper a webshop is, és a játék, na, az meg maga a csoda. Megrendeltem, és nagyon hamar megérkezett, így gondoltam, mielőtt átadom, kipróbálom egy kicsit. Annyira érdekes, hogy én, felnőtt létemre is alig tudtam abbahagyni. Annyira lefoglalt, hogy tisztára a rabja lettem a Supermagnak, de sokkal jobb lett volna, ha több elemem van, mert sokkal jobb dolgokat tudtam volna építeni, így a szülinap előtt még egy kiegészítő csomagot is rendeltem.

Gyerekkoromban nekem fel sem tűnt, hogy apám mennyire szeretett játszani a játékaimmal, és hogy a legtöbbet úgy választotta, hogy azt vette meg, aminek ő örülne. Most már értem a dolgot, és a motivációját is megértettem a dolognak. Persze, én próbálok ennek határt szabni, de az egészen biztos, hogy sokat fogok játszani a gyerekkel, ezzel a játékkal. Szóval még arra is jó, hogy kicsit összehozza a családot. Hát nem szuper?

Biztos vagyok benne, hogy ez az ajándék lesz a csúcs az idei szülinapon. Vehet nekiaz anyja akár milyen tortát, odarendelhet 100 bohócot is, és rendezhet bármekkora bulit, kaphat akárhány ajándékot, tuti nem lesz egyik sem olyan szuper és profi, mint ez a nagyszerű építő játék. én javaslom minden szülőnek, aki még nem vette a gyereknek, ruházzon be. Ha a gyereknek nem is tetszik, mi felnőttek, biztosan el tudjuk foglalni vele magunkat.