Repülés közben jönnek a legjobb ötletek

Imádok paramotorozni. Imádom a szabadság illatát a levegőben, imádom a lehetőséget a kezemben, hogy én irányítok, én vezetek, tőlem függ, merre visz tovább a szél. De a legjobban azt szeretem, hogy teljesen kikapcsol, és biztosan mondhatom nektek, paramotorozás közben támadnak a legjobb ötleteim.

Az egyik ilyen villanásom akkor történt, amikor nyáron vágtam neki a paramotorozásnak. Egy házfelújítás kellős közepén álltunk, a fejem tele volt megoldandó problémákkal, elég sokat vitatkoztunk az akkori kivitelezőnkkel is, hát épp volt az ideje egy kicsit kiszellőztetni a gondolatokat. Beindítottam a motort, és velem együtt a fantáziám is szárnyra kapott, éreztem, hogy enged ki a feszültség, és vele együtt engedek fel én is. Aztán egyszer csak, szinte villámcsapás szerűen cikázott át a fejemen a gondolat: dexion salgó polcot kell telepítenünk a garázsba!

Hihetetlen, hogy ez eddig nem jutott eszembe?! A garázs tele van szükségtelen kacatokkal, régen barkácsműhelynek használtuk, de mostanra lassan már lépni nem lehet a sok szerszámtól, félbehagyott műhely munkától. Régóta szerettük volna kicsit rendbe hozni, hogy jobban elférjünk benne, és lehessen újra barkácsolni. A dexion salgó installálásával egy csapásra megoldódna a problémánk! Ráadásul most már csavarmentes verzió is kapható, ami sokkal könnyebben összeszerelhető, mint a csavaros változat, és az ára is jóval kedvezőbb! Ha pedig bármikor meggondolnánk magunkat, és másképp képzeljük el a dexion salgó polcelemek kiosztását, a csavarmentes kialakításnak köszönhetően könnyedén át tudjuk alakítani a polcrendszert.

Nagyon megörültem az ötletnek, így amikor leszálltam, el is látogattam a Rackinglog oldalára, és meg is rendeltem az új polcrendszerünket. Alig várom, hogy megérkezzen, beszámolok róla, ígérem 😉