A Repülés szerelem számomra, éljen a paramotor!

Ha ezt a kifejezést használom: paramotor, manapság még nagyon kevesen tudják, miről van szó. pedig az egyik legjobb dolog, legizgalmasabb tevékenység a világon repülni és ez a kombináció, a háti motoros siklóernyő, maga a csoda.

A repülés iránti érdeklődésem gyerekkoromban kezdődött. Én is azok közé a kölykök közé tartoztam, akik felmentek a garázs tetejére egy papírból eszkábált szárnnyal, és elhitték, hogy a világ végéig el tudnak majd repülni. Volt ebből bokaficam, csuklótörés, de a szenvedély maradt, így mikor felnőtt lettem, és mérlegeltem, hogy pilóta nem leszek, mert az túlságosan költséges lenne, kiválasztottam a siklóernyőzést és így kezdtem bele a repülésbe.

Ma már nagyon örülök neki, hogy így döntöttem, mert egy igazi szenvedély lett számomra, és amikor felfedeztem, hogy ezt háti motor segítségével (azaz paramotor) még jobban fel tudom dobni, rossz szóviccel élve röpködtem és azóta is röpködök a boldogságtól.

Az ismerősi és családi körömben persze nem elsöprő az öröm a hobbi miatt, nagyon féltenek, hiába mondom nekik, hogy a pánik teljesen felesleges. Ha az ember profi hozzáállással viseltetik, nem veszélyesebb ez sem, mint bármelyik másik szabadidős tevékenység.

Paramotort mindenkinek!